HiperSuli csatlakozás – iskoláknak

Miért jó HiperSulinak lenni?

A HiperSuli programba csatlakozott iskolák egy kölcsönös együttműködési rendszert hoznak létre a Telenor oktatási szakemberei koordinálásával. A hálózathoz csatlakozott iskolák pedagógusai ingyenes tanárképzéseben (beleértve az akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzést) és szakmai támogatásban részesülnek, miközben a digitális oktatási tapasztalataikat visszaforgathatják a közösségbe. A HiperSulik számára igény szerint szélessávú Hipernet (mobilinternet, mobil wifi) hozzáférést biztosít a Telenor, aminek segítségével az iskolában, illetve az iskolán kívül is lehetőség nyílik a tanárok számára, hogy diákjaikkal modern szélessávú mobilinternetet és arra épülő szolgáltatásokat, appokat és oktatási alkalmazásokat használjanak tanórákon vagy akár azon kívül is. 

Hogyan lehet a te iskolád is HiperSuli?

A HiperSuli hálózat a digitális módszertanok elsajátítására, alkalmazására és a tapasztalatok, jó gyakorlatok megosztására való nyitottságra épül.

A HiperSulihoz való csatlakozással az intézmény az alábbiakat vállalja:

  • Elkötelezettséget a digitális oktatás iránt, hogy mindent megtesz azért, hogy a digitális oktatás az iskolájukban fejlődjön.
  • Tanárai – a lehető legnagyobb számban – beiratkoznak a https://hipersuli.webuni.hu felületen lévő online kurzusokra és elvégzik azokat. Ezzel a digitális oktatásra használható online eszköztáruk alapjait már meg is tudják szerezni.
  • Előre egyeztetett formában bemutató órákat biztosít a HiperSuli program koordinátorai valamint igény szerint a HiperSuli hálózat másik tagjai számára.
  • Féléves rendszerességgel beszámolót küld a HiperSuli program koordinátorainak a saját iskolájára vonatkozóan a digitális oktatás aktuális helyzetéről, fejleményeiről.
  • A HiperSuli hálózat tagjaként az intézmény honlapján elhelyezi a HiperSuli logóját.

Ha a fentiek megegyeznek intézményed fejlődési irányaival, kattints ide a csatlakozás kezdeményezéséhez!

Hasznosnak találta ezt a cikket ?
NemNemIgenIgen
Loading...