Mi a HiperSuli?

A Telenor 2015 óta aktív szereplője a digitális oktatási módszertanok terjesztésének, fejlesztésének. A HiperSuli projekt iskolákat fog össze és támogatja a digitális újításra nyitott pedagógusok munkáját, tanári közösséget épít, és szupergyors Hipernet hozzáféréssel segíti az iskolák digitális útra lépését. A program az évek során felhalmozott tapasztalatokat felhasználva az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Oktatási Hivatal) által akkreditált képzést is biztosít bármely – akár HiperSuli iskolákon kívüli – pedagógus számára. A program látókörébe a tanárok mellett a szülők és gyerekek tudatos internethasználata is beletartozik, a Telenor önkéntes munkatársai és partnerei már több mint 40 000 fiatalt értek el a tudatos nethasználatot célzó programjukkal.

Ez a HiperSuli!

Iskolák számára is van lehetőség csatlakozni a HiperSuli iskolahálózathoz, illetve pedagógusként is bárkinek lehetősége van részt venni az akkreditált digitális módszertani képzésen – akkor is, ha az intézménye nem tagja a HiperSuli iskolahálózatnak.

Iskolák jelentkezésének feltételei itt olvashatók: ttps://hipersuli.hu/hipersuli-csatlakozas/

Az akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzés leírása és a jelentkezési lehetőség itt található: https://hipersuli.hu/hipersuli-tanarkepzes/